Invigning och projektavslutning

October 2, 2014

I slutet av augusti invigdes det nya bostadsområdet vid Struthagssjön, med öppen visning av två av husen. De inbjudna gästerna fick höra alla detaljer om husen, samt mingla runt en buffé med närproducerad mat och också delta i en namngivningstävling för gatorna i området.

Invigningen markerade också avslutningen av det Leader-projekt som finaniserat Bo i Himmeta-Bro- satsningen. Även om projektet officiellt löper ut i december 2014, finns det fortfarande möjlighet att komma och besöka bygden och se på tillgängliga tomter även längre fram. Kontakta representant för Himmeta-Bro bygderåd via uppgifterna på denna sida för en visning eller för information.

Comments are closed.

Kontakt

bo@himmeta.se
021-490 50 11

Marknadsföring och web:
Åsa Lundqvist, LiLmedia
070-721 36 59
asa@lilmedia.se